Giropay

Giropay er en betalingsmåte på internett som lar deg gjøre online kjøpe på en kjent, sikker og enkel måte. Giropay kobler deg direkte til din nettbankløsning når du kjøper på nettet. For å begynne å bruke Giropay, trenger du ikke å registrere deg, laste ned noen filer eller åpne en konto. Hvis du allerede bruker nettbank hos én av bankene som er oppført nedenfor, kan du foreta betalinger med Giropay med en gang. For flere detaljer for Giropay Klikk her.

For å sette inn penger med Giropay vennligst:

1. Gå til Winorama.com Kasserer eller klikk på 'Innskudd'
  2. Gå til Giropay alternativet i kassen.
  3. Velg beløpet du ønsker å sette inn og klikk på Innskudd.
  1. Du vil nå bli viderekoblet til selve betalings siden, følg instruksjonene og fullfør ditt innskudd:
    1. Angi din konto- og sort-kode nummer og send.
    2. Du vil da bli viderekoblet til bankens nettside via Giropay.
    3. Tast inn PIN-koden din for å bekrefte bankkontoopplysningene.
    4. Skriv inn TAN (transaksjon nummer, levert av banken din) for å bekrefte betalingen.
    5. Du vil da motta en bekreftelse straks, og bli sendt tilbake til kassereren.
  2. Klikk her for å gå til Giropay bedriften for flere detaljer.

Du må gjerne, til enhver tid, kontakte vårt live kundeservice gjennom lobbyen.