Hvordan spille Battle War Spillet

Et storslått supplement til Scratch Manias spill, favoritt krigs kotspillet er nå på skrapelodd. Bare slå dealeren ved å få et høyere kort og vinn opp til 2 000 000kr!

Hvordan spille Battle War Spillet:

•      Velg kort verdi.
  •      Klikk på (Spill nå) knappen.
  •      Legg merke til en chip med verdien av din innsats blir plassert på venstre siden av spilleren på bordet.
  •      To kort deles ut automatisk, en for spilleren, en for dealeren. Høyeste kort vinner. Dersom begge får utdelt et kort med samme verdi, blir det utdelt ytterligere fire nye korte med ansiktet ned. Du velger en av de to siste kortene som vises på toppen og dens pålydende verdi blir avslørt.
  •      Hvis kortet er høyere enn dealerens, vinner du!
  •      Den aktuelle spill premien vil bli lagt til kontoen din.
  •      Du kan selvfølgelig velge (Spill for meg) knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skal spille for deg.

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

•      Kortverdi - Dette gjør at du kan velge verdien av kortet du ønsker å satse ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien.
  •      Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.
  •      Spill nå - Trykk på "Spill nå"-knappen for å starte et spill.
  •      Spille igjen - Trykk på "Spill igjen" for å fortsette å spille dette spillet. Du kjøper et nytt kort å spiller dette spillet igjen med de samme innstillingene.
  •      Spill for meg - Etter at du har valgt kort verdi, vil "spill for meg" aktivere automatisk system for å velge et kort for deg og skraper kortet for deg.
  •      Autospill, la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker, se detaljert informasjon nedenfor.
  •      Total gevinst - Viser gevinsten hver spiller.

2. Nederste rad - se forklaring i Hjelp for Lobbyknapper

3. Gevinster og odds - klikk her for gjennomgang