Hvordan spille Comes and Goes spillet

Comes and Goes er vårt morsomme og avslappende kyst skrapelodd. Sjekk tidevannet skylle inn og ut, og avslører en rekke pengepremier. Få 3 like symboler som skjell, sjøstjerner eller mynter, og du kan vinne en stor jackpot på 2 000 000kr!

Hvordan spille Comes and Goes spillet:

• Klikk på den røde "X" for å lukke velkomst vinduet.
  • Velg kort verdi.
  • Klikk på Spill nå-knappen.
  • Se tidevannet komme inn, bølgene vil avdekke de vinnende symboler og pengepremiene vil bli vist i sanden.
  • Dine gevinster blir lagt til kontoen din.
  • Velg Auto-knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skal spille for deg.

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

• Kortverdi - Dette gjør at du kan velge verdien av kortet du ønsker å satse ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien. Maksimal kortverdi 200kr.
  • Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.
  • Spill nå - Trykk på "Spill nå"-knappen for å starte et spill.
  • Spill igjen - Trykk "Spill igjen" for å fortsette å spille dette spillet. Du kjøper et nytt kort å spiller dette spillet igjen med de samme innstillingene.
  • Autospill - Trykk på "Auto"-knappen for å la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker,se detaljert informasjon nedenfor.
  • Total gevinst - Viser vunnet gevinst i hvert spill.

2. Nederste rad - se forklaring i Hjelp for Lobbyknapper

3. Gevinster og odds - klikk her for gjennomgang