iDeal

Den sikreste, raskeste og mest effektive betalingsmetoden fra Nederland er endelig her!

For å gjøre et innskudd, velg iDeal som betalingsmåte i kassen.

1. En nedtrekksmeny vil vises og vise de tilgjengelige banker og du vil bli bedt om å velge bank.
  2. Du vil da bli viderekoblet til nettbank-siden i banken din.
  3. Der vil du bli bedt om å skrive inn dine nettbank- detaljer som kontonummer og PIN-kode.
  4. Deretter vil en ferdigfylt nettbank overføring vises, og du vil bli bedt om å bekrefte det. Etter bekreftelsen vil du bli viderekoblet til kasserer siden.
  5. Nyt spillet og lykke til!

Ideal støtter for øyeblikket følgende banker:
ABN AMRO, Rabo Bank, Postbank og SNS, alle i Nederland.

• Betalingsgaranti tilgjengelig på forespørsel (ikke tilgjengelig for alle støttede banker).
  • En europeisk bankkonto er nødvendig for å motta penger direkte.
  • Aggregerings tjenester er tilgjengelige,  midlene vil bli koblet til en europeisk bankkonto ukentlig (andre land som er tilgjengelige på forespørsel).