Mister Cash

Mister Cash er et debetkort som brukes for sikker, enkel og umiddelbar betaling på internett.

Alt du trenger å gjøre for å sette innskudd med Mister Cash er:

1. Gå til kassen, eller klikk på 'Innskudd' knappen i nedre venstre side av skjermen.
  2. Klikk på Mister Cash alternativet.
  3. Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn.
  4. Klikk på 'innskudd'.
  5. Du vil bli videresendt til Mister Cash nettside
    1. Oppgi alle manglende personopplysninger og betalingskort detaljene.
    2. Bekreft betalingen ved å trykke på "Betal"-knappen.
    3. Du vil motta en bekreftelse straks, og bli sendt tilbake til kassereren.

Du må gjerne, til enhver tid, kontakte vårt live kundeservice gjennom lobbyen.