Hur man spelar Frog Race

En av nätets favorit sport spel kommer till liv! Välj den vinnande grodan och vinna upp till 2 miljoner kr!

Så spelar man Frog Race:

•Välj kortpris.

• Klicka på Spela nu-knappen.

•Välj en av de fyra grodorna genom att klicka direkt på grodan.

•Om din groda vinner loppet, vinner du priset i skraprutan.

•Det relevanta spelpriset kommer att läggas till på ditt konto.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. knapparna till höger:

•Högsta vinst - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Kortpris - Ligger under högsta vinsten och ger dig möjlighet att välja värdet på kortet du vill

ha genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela åt mig - När du har valt kortets värde, gör "Spela åt mig" alternativet det möjligt för det automatiska systemet att välja skal åt dig.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta spela detta spel.  Du köper ett nytt kort på detta spel med samma kort värde.

• Autoplay, låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill.  För detaljerad information, se nedan.

•Total vinst - Den övre vänstra skärmen visar de belopp du vinner.

2. Nedre raden - se förklaring i Spelets verktygsfält

3. Prissumman och Odds - klicka här för översikt