Hur man spelar Tic Tac Toe

Det mest populära och berömda spelet kan nu skrapas på nätet.

Välj en linje med tre "X" eller en linje med tre "O" symboler i rad och vinn upp till 2 Miljoner!

Hur man spelar Tic Tac Toe:

•Välj kortpris.

•Klicka på (Spela nu) knappen.

•Klicka och dra på X och O symbolerna och placera dem i tomma celler i ramarna till vänster.

•De grå cellerna kommer att visas och avslöjar vilka symboler som ligger i varje cell.

•Om det finns tre identiska symboler i en horisontell, vertikal eller diagonal rad vinner du priset som visas på höger sida av skärmen och i rutan Total vinst.

•Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

•Du kan naturligtvis välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet spelar åt dig.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Knapparna från vänster till höger:

•Totala insatsen - Det totala beloppet som kommer att spelas denna runda. Detta representerar antalet kort multiplicerat med kortets värde.

•Antal kort - Välj antalet kort som du vill spela.

•Kortpris - Detta gör det möjligt att välja värdet av korten du vill satsa genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.                 Största kort värde är 200 kr.

•Högsta vinsten - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta att spela detta spel. Du köper ett nytt kort för att spela samma spel igen med samma inställningar.

•Spela åt mig - När du har valt kortets värde, gör "Spela åt mig" alternativet det möjligt för det automatiska systemet att välja och placera symbolerna åt dig.

•AutoSpel - Tryck på "Auto" för att låta det automatiska systemet spela åt dig så många spel som du vill. Se detaljerad information nedan.

•Total vinst - Visar prissumman som vunnist i varje spel.

2. Nedre raden - se förklaring i Spelets verktygsfält

3. Prissumman och Odds - klicka här för översikt