Uttagsbegäran

Grattis! Du har vunnit pengar och vill ta ut dina vinster. Vi gör allt för att behandla din begäran så snabbt som det bara går. För att ta ut dina vinster, gör du följande:

1. Logga in på ditt Spel med pengar konto genom att ange ditt användarnamn och lösenord.
  2. Klicka på Uttags knappen på nedre vänstra sidan av skärmen.
  3. Välj önskad metod och summan du vill ta ut.

Du kan få dina pengar på flera sätt:

1. Kreditkort (endast Visa) - ta ut dina vinster med det Visa-kort som du använde vid insättningen är den snabbaste och säkraste sättet att få tillbaka dina vinster på Winorama.com.
    Detta är standard lösningen för utbetalningar till alla spelare som har gjort betalningar med deras Visa-kort.
    Observera att på grund av en teknisk begränsning som fastställts av företaget Visa, kan vi bara utfärda Visa-betalningar på upp till den totala summan av insättningar som redan gjorts av spelaren. Till exempel:
    1. En spelare sätter in 100kr med ett Visa kort.
    2. Spelaren vinner då några spel på Winorama.com och väljer att göra ett uttag på
      1 000kr från kassören.
    3. Vi kan bara utfärda en Visa återbetalning på upp till 100kr (vilket är den ursprungliga insättningen).

Spelaren uppmanas sedan att välja en alternativ betalningsmetod för att få de återstående vinsterna.

2. IDeal - Detta är den bästa (och enda) sättet att få ditt uttag om du har gjort en tidigare godkänd insättning med iDeal.
  3. Skrill (Moneybookers) - En annan snabb och säker alternativ betalningsmetod. Se till att du har ett aktivt Skrill (Moneybookers) konto och skicka oss din Skrill (Moneybookers) kontos e-postadress. Detta är standard lösningen för utbetalningar till alla spelare som har gjort betalningar med deras Visa-kort.
    • Se instruktioner om hur du öppnar ett Skrill (Moneybookers) konto här.
  4. Bankväxel (check) - Vi kan ge dig en personlig check från en av våra globala uppfyllelse hus.
    För att be om denna utbetalningsmetod måste du först se till att alla detaljer på ditt Winorama.com konto (särskilt land, stad, adress, postnummer, förnamn och efternamn) är 100% korrekt. * Denna check skickas endast till konto ägarens adress.
    • Observera att minimum summa för uttag med Bankcheck är 500kr

Obs: Du kan avbryta din utbetalningsbegäran genom att följa proceduren här.
För att granska din uttags historia, klicka på Transaktionshistorik i kassören.
För mer information, läs utbetalningspolicy.
För all hjälp, var god kontakta oss.