Sign Up Problems

Jag får meddelandet: Användarnamnet finns redan. Vad kan jag göra?

I händelse av att försöka skapa ett konto och du får meddelandet “användarnamnet finns redan”, kontrollera följande:

1. En annan spelare kan ha skapat ett konto med det användarnamnet. I så fall kan du ange ett annat namn.
  2. Du kanske redan har skapat ett konto och kommer inte ihåg rätt lösenord när du försöker logga in. Se här för information om hur du återställer lösenord.

Jag kan inte skriva in @ symbolen i e-post fältet. Vad kan jag göra?

För att skriva in @ symbolen i e-post fältet, måste en viss tangentkombination användas beroende på tangentbordsspråk:
• US Tangentbord - Tryck "Shift" och sedan "2".
• Franska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "0" (noll).
• Storbritanniens Tangentbord - Tryck "Shift" och sedan "" "(citationstecken).
• Tyska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "Q"
• Svenska Tangentbord - tryck på "AltGr" (höger Alt) och sedan "2"

Subscribe to Sign Up Problems