Ιστορικό Παιχνιδιών

 

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των προηγούμενων παιχνιδιών που παίξατε μόνο όταν παίζετε σε λειτουργεία με Αληθινά Χρήματα.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Μενού από την κύρια γραμμή εργαλείων και επιλέξτε Ιστορικό Παιχνιδιών. Το ακόλουθο εμφανίζεται:
  Πεδίο Περιγραφή
  Παιχνίδια Επιτρέπει το φιλτράρισμα για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που παίζεται με την επιλογή ενός από το προς τα κάτω μενού, ή την επιλογή Όλα για να εμφανίσετε το ιστορικό όλων των παιχνιδιών που έχουν παιχτεί.
  Διάρκεια Εμφανίζει τη διάρκεια κατά την οποία οι αγώνες παίζονται. Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια που παίζονται στην τελευταία ώρα, ημέρα, εβδομάδα ή μήνα.
  Αποτελέσματα Μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα είτε από τα παιχνίδια που κερδίσατε, τα παιχνίδια που χάσατε ή να επιλέξτε Όλα για να δείτε και τα δύο.
 2. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε έναν πίνακα που δείχνει την ημερομηνία που το παιχνίδι παιζόταν, το όνομα του παιχνιδιού, το αρχικό υπόλοιπο, το συνολικό στοίχημα και το συνολικό κέρδος. Ένα στιγμιότυπο από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού εμφανίζεται οπτικά και στη δεξιά πλευρά του πίνακα.
 3. Κάντε κλικ στο Μεγέθυνση για μεγέθυνση της εικόνας.