General Questions

Hur kan jag se till att jag får alla e-postmeddelanden?

Lägg till oss i adressboken

För att garantera mottagandet av Winoramas spännande erbjudanden i inkorgen kan du lägga [email protected] i adressboken eller i listan av Betrodda avsändare. Detta är nödvändigt eftersom vissa Internet leverantörer (ISP) blockerar e-post från avsändare vars e-postadresser inte finns i mottagarens adressbok eller på sin lista som Betrodda avsändare, för att hindra dig från att få oönskad e-post. Följ dessa steg enligt din Epostleverantör:

Live / Hotmail / MSN

Hur tillåter jag cookies?

Cookies är bara en liten bit av text, inte Insticksprogram eller körbara filer. Vi använder cookies för att hjälpa oss att ge dig bättre service genom att anpassa ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra din personliga information. Däremot använder vi sessions-cookies för att hålla reda på din inloggning status som en säkerhetsåtgärd och för att skydda din integritet. Vilken typ av webbläsare använder du?

• Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Safari

Internet Explorer 8.x

Hur chattar jag med kundtjänst?

Om du vill chatta med en av våra representanter, klicka på "Chatt"-knappen och ett chattfönster öppnas. (Om det inte öppnas måste du se till att din pop up-blockerare inte blockerar det).
Här kan du samtala med en kundtjänst-representant direkt. (Du kan fortsätta spela under en chatt) Om av någon anledning en representant inte svarar dig direkt (förmodligen upptagen med en annan klient), vänligen lämna en e-postadress där företrädaren kan kontakta dig. Du kan också lämna ett telefonnummer där du kan kontaktas av kundtjänst.

Pages

Subscribe to General Questions