Så spelar man Cleopatra:

Välkommen till Cleopatra slottet och antika Egyptens underverk. Denna fantastiska 5 hjuls, 9 linje spelautomat betalar inte bara ut omedelbara kontant Priser och stora jackpots,  men det finns också ett spännande bonusspel. Spela för en massiv 2 miljoner kr Jackpot!

Så spelar man Cleopatra:

•Klicka på fåglarna för att välja antal linjer.

•Klicka på fåglarna för att placera din insats.

•Klicka på Snurra eller Spela Max för att snurra hjulen.

•Spela Max knappen kommer automatiskt att öka din insats till 9 rader. Hjulen kommer snurra efter att du har klickat på knappen.

•Välj Auto-knappen om du vill att ett slumpmässigt automatiserat system ska spela åt dig.

•Ditt pris kommer att visas på skärmen.

•Om du vinner ett bonusspel klickar du på de olika sakerna i Kleopatras sovrum för att avslöja ditt pris. Men se upp, några av hennes tillhörigheter innehåller           förbannelsen Osiris. Klicka på fel sak och spelet är över!

•Efter att hjulen har slutat snurra och en vinnande kombination visas, kommer din vinst att betalas enligt vinstplanen.

•Klicka på vinstplanen för att se kombinationerna och de relativa vinsterna.

•Din vinst kommer att läggas till på ditt konto.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Knapparna från vänster till höger:

•Total vinst - Visar summan vunnit i varje spel.

•Snurra - Tryck på startknappen för att starta ett spel.

•Auto: Låt det automatiserade systemet spela så många spel som du vill åt dig, se detaljerad information nedan.

•Spela Max - Tryck på knappen Spela Max att starta ett spel med maximalt antal rader som tillåts för detta spel.

•Total insats - Det totala beloppet som kommer att spelas denna runda. Detta representerar det antal mynt multiplicerat med kortpriset.

2. Nedre raden - se förklaring i Spelets verktygsfält

3. Prissumman och Odds - klicka här för översikt